Ирина Карабаджак, която почти стигна до финал във втория  сезон

...
Ирина Карабаджак, която почти стигна до финал във втория  сезон
Коментари Харесай

Ирина Карабаджак от Ергенът: Най-накрая Господ чу моите молитви

Ирина Карабаджак, която съвсем стигна до край във втория  сезон на " Ергенът ", получи годежен пръстен. Тя и половинката й провеждат сватбата си през август месец.

" Най-накрая срещнах тъкмо този мъж, за който си мечтаех. Дори към този момент се отхвърлих и не мислех, че е допустимо да има в един мъж толкоз позитивни качества. Най-накрая Господ чу моите молебствия ", признава хубавицата в предаването " Преди обед " по btv.

Тя съчетава сполучливо ролята на работеща дами и стопанка, като си признава, че доста обича да готви и се разтоварва по този метод. Всеки ден посреща своя обичан с вкусни гозби, само че залага на здравословната кухня.

Ирина мечтаела тъкмо за подобен мъж, даже визуализирала колата му. Двамата споделяли една пристрастеност и обичали доста да пътуват.

Още до момента в който беше във втория сезон на " Ергенът “, Ирина Карабаджак ясно и самоуверено съобщи, че не се тормози от своята половост. Известна е в обществените мрежи с разголените си провокативни фотоси, а мненията за нея са спорни – някои я считат за доста нежна и красива, а други – за вулгарна и евтина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР